OM OSS

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Vår vision

Sense for beautys ambition är att erbjuda ekologiska och naturliga hudvårdsprodukter och makeup till bra pris. 

Vi har därför handplockat produkter och varumärken till vår webshop och agentur som är effektiva och prisvärda som dessutom är tillverkade med bra villkor för både människor och miljö.

Huden är vårt största organ och absorberar ca. 60% av vad som appliceras på den. Vi gör det lättare för dig att göra ett medvetet val om vad du tillför din hud då vårt sortiment består av naturliga och ekologiska produkter.

Vi tror på frisk hud, en frisk värld och en bättre miljö. 

________________________________________________________________

Om oss

Charlotte Benjaminsson

Vår vision är ett grönare och rättvisare samhälle där vi tar hand om människor, djur och natur på bästa sätt, och i mitt arbete som hudterapeut så vill jag vara del i detta utan att göra avkall på känslan för skönhet. 

När Sense for beauty grundades var det en självklarhet att göra visionen till en värdegrund för företaget och arbeta med naturliga och ekologiska produkter.

Jag som driver Sense for beauty heter Charlotte Benjaminsson, jag är Cidescocertfierad och auktoriserad hudterapeut, hudhygienist och har Gesällbrev, är även utbildad kostekonom. Jag har mer än 20 års erfarenhet av hudvård och kosmetik. Under min tid i yrket har jag bland annat hunnit med att vara rektor för en av de största SPA och hudterapeutskolorna i Sverige, Gilda Skolan i Göteborg, drivit egen salong, egen agentur, föreläst och utbildat samt arbetat med miljödiplomering för företag i hudvårdsbranschen. 

________________________________________________________________

Om företaget

Sense for beauty är webåterförsäljare och varumärkesagentur för ekologisk och naturlig hudvård och makeup.

Besök oss gärna i vårt show room- och hudvårdsklinik i centrala Göteborg där vi erbjuder behandlingar med ekologiska och naturliga produkter samt helgkurser inom makeup, vaxning och frans- och brynfärgning.

Läs mer om:

________________________________________________________________

Klinik och kontor

Sense for Beauty

Södra Vägen 73
412 54 Göteborg

0761801689

________________

E-post: info@senseforbeauty.com 

Sense for beauty Sweden AB 

Organisationsnummer: 559011-6843

Tillagd i varukorgen