VÅRA KURSER

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Vi har helgkurser, inom makeup, vaxning och frans- och bryn.

Perfekt för dig som har ett heltidsjobb men ändå vill ha chans att bredda din kunskap och kompetens på din salong eller privat. Dessa kurser är förlagda till helger och är under 2 st heldagar, lördag- söndag.

För att anmäla dig till kursen du är intresserad av, fyll i kontaktformuläret till höger.   

Inom tre dagar kommer du att få ett svar av oss om tillgänglighet samt kursstart, vänligen svara och bekräfta för att konfirmera din plats. 

________________________________________________________________

Makeup

Makeup-kurs 2 dagar - Ett perfekt komplement för dig som är frisör och vill kunna sminka inför bal- eller brudmakeup. Kursen passar även för dig som vill prova på yrket som makeupartist för att se om det passar dig. Du lär dig grunderna inom skuggteknik samt bal- och brudmakeup.

Pris: 6000:-

________________________________________________________________

Vaxning

Vaxningskurs 2 dagar – Praktisk genomgång av vaxning. Kursen innefattar teori med anatomi och kontraindikationer samt produktkunskap.

Pris: 6000:- Startset med tillbehör ingår.

________________________________________________________________

Frans och bryn

Frans- & brynkurs 2 dagar - En kurs där du får lära dig att färga ögonfransar och ögonbryn samt plocka och forma. Kursen innefattar teori om anatomi och hygien.

Pris: 5000:- Startset med tillbehör ingår.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.
Tillagd i varukorgen